söndag 23 oktober 2011

Konferensresa i vägen...

Förkylningen är borta, vaccinationsfebern likaså... Men nu undrar doktor MDS från Notube om vi kan vänta med  Benajmins matträning till 7 november eftersom hon kommer vara mycket upptagen med resor och konferenser de närmaste två veckorna.

Jo... vi har väl inte så mycket val! När vi slutar ge Benjamin mat behöver vi naturligtvis ha regelbunden och snabb dialog med notube. Vi kommer att behöva deras fulla stöd och support. Så visst, vi väntar väl två veckor till...

Nu är det upp till mig att välja:
Att vara bitter och irriterad på Notube som låter oss vänta ytterligare. Vara spänd över Benjamins ätande och orolig över hans viktmässiga berg-och dalbana.
Eller:
Att lita på att de har gjort bedömningen att det inte är någon fara med att låta Benjamins matträning vänta ytterligare. Att vara avslappnad och njuta över ett barn som i alla fall inte längre behöver sondmatas. Ta Benjamins viktkurva med ro och långsamt låta honom själv komma fram till hur mycket mat hans lilla kropp behöver. Han verkar ju inte det minsta bekymrad över sitt ätande och icke-ätande!

Imorgon ska vi träffa hans läkare här i Sverige. Den medicinskt ansvarige läkaren. Det blir spännande...

1 kommentar:

  1. Men åååååh vad ni/vi hålls på halster!!!! Tur att huvudpersonen inte bryr sig nämnvärt... Kram!

    SvaraRadera