tisdag 24 januari 2012

Senare samma dag....

Ibland hjälper det tydligen att skriva av sig!

Några timmar efter mitt förra inlägg var det dags för mat. Tro det eller ej men Benjamin drack i eftermiddags en hel flaska Nutrini! Två deciliter = 300 kalorier! Det tog visserligen en dryg halvtimme men flaskan, den tog slut! Och han har inte kräkts (så värst mycket...). Fröjd i sinnet!

Och hos barnmorskan gick det också bra. Lillebror eller lillasyster ligger med huvudet neråt igen. Redo att möta denna världen. Startklar för sin livs viktigaste resa!

Resfebern verkar däremot ha drabbat storasyster. Således ingen förskola för henne i morgon. Och vi som vill vara med hos logopeden båda två imorgon förmiddag. Med hjälp av en helt fantastiskt mormor verkar det ändå som vi löser pusslet även denna gång... Livspusslet.

3 kommentarer:

  1. Kära Sofia! Jag har inte skrivit (eller läst din blogg) på ett bra tag, men nu ska du veta att mina tankar är hos dig i första hand, men förstås också din familj, inför treans ankomst: allt gott! Vi är trots allt jordiskt trassel i goda händer!

    SvaraRadera
  2. Varma tankar går till er dessa dagar. Så mycket det finns som kan hända med ett litet barn. Ändå är det det käraste i livet och värt allt. Lycka till med förlossningen!
    Eva o Slava

    SvaraRadera
  3. Så gott att läsa att Benjamin åt upp hela flaskan! Vi tänker på er & bär er i förbön! Kram Johanna F

    SvaraRadera