måndag 17 juni 2013

Fläskläpp?

Lille modige Benjamin snubblade (framåt) med eltandborsten i munnen ikväll. Gråt och tandagnisslan och en del blod för den delen med.

Somnade till slut. När jag tittade till honom nyss så anade jag en rejäl fläskläpp. Och det är klart att jag tänker hur detta kommer att påverka ätandet de närmaste dagarna.

Ätandet idag har för övrigt inte inneburit några större revolutioner. Lite näringsdryck till frukost. Mjölk och vatten till lunch. Han hade tydligen bitit av en morotsbit också som han sedan spottade ut. Ett par salta pinnar i vagnen på eftermiddagen och en bit av en fruktkaka och en bit digestivekex såklart. Och så undrar jag om han faktiskt inte svalde lite äpple också eftersom han gnagde på en äpplebit under hela filmen. Bilen, vagnen och TV. Det är de stunder som Benjamin sitter stilla och därför de stunder som lämpar sig väldigt bra för att sitta och gnaga på något ätbart.

Han drack en hel näringsdryck (2 dl) i mugg på kvällen också och det var nog välbehövligt eftersom han drack nästan allt på en gång.

Nu hoppas vi att vår hjälte får sova gott i natt och inte besväras allt för mycket av fläskläpp i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar