tisdag 11 juni 2013

Potatismosoppan...

Flaskan med pulvermos utspädd med grädde har ratats sedan i torsdags. Benjamin har kväljts av den (för övrigt den enda maten han riktigt kväljts av...) Idag drack han den! Spottade och fräste och blev stel som en pinne av äckel efteråt. Men sedan var han på den igen. Och nu är den slut. 2 deciliter potatismos-soppa. Ur flaskan med avklippt napp...

7 kommentarer:

  1. Hurra! Hurra! Hurra! Vad roligt.
    Vilken seger för Benjamin och vad skönt att ni orkade pröva detta igen. Ber och önskar att det ska bli en stor vändning i ätandet.

    Hälsningar
    Annica I

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, de är verkligen en seger. För oss och för Benjamin. Samtidigt önskar ju vi också att det blir en ännu större vändning!

      Radera
    2. Jag tycker ni har hunnit jättelångt på kort tid. Känn självförtroende och tillit och fortsätt på den inslagna vägen. Önskar att det fanns hjälp vi kunde ge men detta verkar tyvärr vara er och Benjamins kamp.

      Radera
  2. Härligt!! Kämpa på! / maria

    SvaraRadera
  3. Läser i etapper och sporadiskt, men med hela hjärtat på spänn inför vad som komma skall!!!! :)
    Ni kan, ni vill och ni kommer klara det!

    Jag är otroligt imponerad över er uthållighet och inre styrka och tro på vad som är rätt för er alla. Kan bara be för fortsatt framgång och läsa vidare huvuvida dessa böner blivit bönhörda :)

    Allt gott - mitt i livet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vännen - dina och våra böner har blivit bönhörda! Nu är det tacksamhetens tid!!!

      Radera